https://www.runrfid.com/uploads/HUAYUAN-RFID-Laundry-Tags.jpg
https://www.runrfid.com/uploads/3b64b97d.jpg
https://www.runrfid.com/uploads/75e4fbb3.jpg
  • Shanghai HuaYuan Electronic Co, Ltd
  • Shanghai HuaYuan Electronic Co, Ltd

babagan HuaYuan

Napa SelectUs!

Shanghai HUAYUAN Elektronik diadegake ing tanggal 1 Januari 1995, diwiwiti saka media teknologi utawa produk teknologi barcode. Wiwit pungkasan taun 1990-an, HUAYUAN fokus ing teknologi RFID, sing dadi teknologi sing akeh banget ing kolom ID auto ing saindenging jagad kanthi karakter pasif, keamanan, karakter gratis. Saiki luwih saka 20 milyar label RFID lan tag wis ditrapake lan tetep nambah 20% kanthi global. Kanthi atusan pengalaman ing RFID R&D, HUAYUAN wis nglumpukake ilmu, kawruh lan kawruh sing jero. Kita duwe pangembangan diri kanggo macem-macem industri karo enkapsulasi desain RFID paten kanggo gawe marem panjaluk aplikasi bisnis sing beda.

Send your message to us:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita