China Custom Printed PVC RFID Trash Tags kanggo pabrik Manajemen Limbah lan pabrik | HuaYuan

Dicet Sampah PVC RFID Custom Printed kanggo Manajemen Sampah

Akeh kutha ing saindenging jagad wis nyoba nginstal tag sampah RFID ing tong sampah kanggo mbiyantu pamrentah ngatur sampah rumah tangga kanthi tepat. Ing Inggris, tag sampah RFID digunakake kanggo nyathet bobot bahan sing bisa dianyari lan sampah rumah tangga. Lan adhedhasar iki, hadiah ditanggepi kanggo nyengkuyung para warga supaya bisa mbuwang sampah lan ndhukung daur ulang bahan-bahan sing bisa dianyari.


Detail Produk

Tag Product

Plastic RFID trash tag enables the effective automation of waste management systems and waste tracking, thereby changing our perception of the recycling and waste disposal industry. Generally, LF and UHF are used in RFID waste management. Compared with LF plastic RFID tag for waste, UHF RFID trashing tag allows workers to obtain the data faster and easier. 

Plastic RFID trash tag widely used in Europe, because of the waste management policy produced by the government. Three garbage charge methods for optional. Pack household garbage in the garbage bags offered by the government. Charge calculated by garbage bags’ quantity; Trash bin’s cover opened by scan the RFID trash tag. Charge by garbage’s weight; And adhesive an RFID trashing tag on the garbage bags, the government will recycle these RFID tags for waste management.

Fitur label tong sampah PVC RFID:

Struktur sing kuat lan efektif biaya

Instal kanthi gampang: Kanthi adesif lan ngawut-awut

Ukuran sing disesuaikan: Fleksibel kanggo nyiyapake cet khusus khusus

Percetakan logo khusus, percetakan nomer / encode khusus kasedhiya.

Spesifikasi Trash Tag PVC RFID: 

Bahan: PVC putih berlamina

Ukuran: 65mm x 25mm (LF / HF / UHF); 100mm x 25mm (LF / HF / UHF / Dual) utawa disesuaikan

Kekandelan: 1mm ~ 1.5mm

Diameter Lubang: 3.5mm

Kelas IP: IP67

Waca Jarak: 5-10cm (125KHz); 1-5cm (13.56MHz); 2m-3m (860-960MHz)

Suhu Operasi: -25 ~ + 60 ° C

HUAYUAN nawakake jutaan tag RFID plastik kanggo manajemen sampah menyang pasar Korea lan Eropa. 

Ngarepake pitakon sampeyan ing label tong sampah RFID plastik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Send your message to us:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Send your message to us:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita