https://www.runrfid.com/uploads/75e4fbb3.jpg
https://www.runrfid.com/uploads/3b64b97d.jpg
https://www.runrfid.com/uploads/HUAYUAN-RFID-Laundry-Tags.jpg
  • Шангај HuaYuan електронски копродукции, Рибар
  • Шангај HuaYuan електронски копродукции, Рибар

за Хуајуан

Зошто да изберете!

Шангај HUAYUAN Електронски основана во 1 јануари 1995 година, започна од магнетни медиуми или производи од бар-код технологија. Од крајот на 1990-тите, HUAYUAN се фокусираше на РФИД технологијата, која стана огромна технологија во областа за автоматско идентификување во целиот свет врз основа на пасивни, безбедносни, без одржување карактери. Сега се примениле над 20 милијарди етикети и ознаки РФИД и одржуваат 20% зголемување на глобално ниво. Со стотици искуства во РФИД R&D, HUAYUAN имаше акумулирано богато знаење, знаење и длабоко разбирање. Имавме сериско саморазвојување за различни индустрии со нашата патент РФИД дизајн инкапсулација за да задоволиме барање од различни деловни апликации.

Send your message to us:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја