• banner
 • Анти-течни РФИД-ознаки за трага и трага во вреќи со крв

  Анти-течни РФИД-ознаки за трага и трага во вреќи со крв

  Бидејќи UHF RFID ознаките се премногу чувствителни, врз чија изведба лесно влијаат работните средини, особено влагата и металот. Со цел да имаат најдобри перформанси, инженерите на РФИД секогаш бараат разни методи за да се ослободат од овие фактори на мешање и да ги подобрат перформансите на РФИД-ознаките за да направат, на пример, течните РФИД-ознаки UHF да работат подобро на површината на плазматските кеси, човечките тела , и шишиња со вино итн.
 • Анти-фалсификување медицински шише РФИД Етикета за фармацевтски производи

  Анти-фалсификување медицински шише РФИД Етикета за фармацевтски производи

  Како посебна стока што се однесува на здравјето на луѓето низ целиот свет, фармацевтската индустрија има високи барања за управување со информации за производство, ланец на снабдување и логистика. РФИД технологијата, како најдобра технологија за автоматска идентификација во моментов, носи значителен револуционер во здравствената фармацевтска индустрија.
 • Флексибилна етикета со ниска температура со тест РФИД

  Флексибилна етикета со ниска температура со тест РФИД

  Со напредокот на медицинските установи и подобрувањето на квалитетот на животот, стареењето на населението е проблем со кој се соочуваат многу земји, а притисокот врз глобалниот медицински систем е поголем од кога и да било. Додека побарувачката се зголемува, спроведувањето на построги буџети ги наметнува здравствените организации да побараат каков било извор на потенцијално подобрување за да ги намалат трошоците, да заштедат време и да ја подобрат безбедноста на пациентите.
 • Криогени РФИД етикети од замрзнувач за медицинска установа

  Криогени РФИД етикети од замрзнувач за медицинска установа

  Со развојот на биомедицинската индустрија во последниве години, од година во година се зголеми бројот на примероци што треба да бидат криопрезервирани во научните истражувања и медицинските единици. Како да се зголеми складирање на примероци, како да управувате со илјадници примероци, да се намали непотребната работна сила, да се намали стапката на грешка при рачно работење и да се обезбедат перформанси на криогени тест производи? HUAYUAN нуди стотици илјади Cryogenic РФИД-етикети за банка на спермата Шангај и некоја позната јапонска медицинска установа.

Send your message to us:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја