https://www.runrfid.com/uploads/75e4fbb3.jpg
https://www.runrfid.com/uploads/3b64b97d.jpg
https://www.runrfid.com/uploads/HUAYUAN-RFID-Laundry-Tags.jpg
  • Shanghai Co HuaYuan elektronike, Ltd
  • Shanghai Co HuaYuan elektronike, Ltd

në lidhje me HuaYuan

Pse na zgjodhet ne!

Shanghai HUAYUAN Electronic e themeluar në 1 Janar 1995, filloi nga media magnetike ose produktet e teknologjisë së barkodit. Që nga fundi i viteve 1990, HUAYUAN u përqëndrua në teknologjinë RFID, e cila u bë teknologji dërrmuese në fushën e identitetit automatik në të gjithë botën për shkak të karaktereve pasive, të sigurisë, pa mirëmbajtje. Tani mbi 20 miliardë etiketa dhe etiketa RFID kishin aplikuar dhe mbajnë 20% rritje globalisht. Me qindra përvoja në RFID R&D, HUAYUAN kishte grumbulluar njohuri të pasura, njohuri-njohuri dhe mirëkuptim të thellë. Ne kishim vetë-zhvillim serik për industri të ndryshme me kapsulimin tonë të projektimit RFID për të kënaqur kërkesën e aplikacioneve të ndryshme të biznesit.

Send your message to us:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni