https://www.runrfid.com/uploads/HUAYUAN-RFID-Laundry-Tags.jpg
https://www.runrfid.com/uploads/3b64b97d.jpg
https://www.runrfid.com/uploads/75e4fbb3.jpg
  • Shanghai HuaYuan Electronic Co., Ltd.
  • Shanghai HuaYuan Electronic Co., Ltd.

ngeunaan HuaYuan

Naha SelectUs!

Shanghai HUAYUAN Electronic diadegkeun dina tanggal 1 Januari 1995, dimulai tina média magnét atanapi produk téknologi barkod. Saprak akhir taun 1990-an, HUAYUAN fokus dina téknologi RFID, anu janten téknologi ageung dina widang ID mobil di saluruh dunya ku karakter pasif, kaamanan, karakter gratis. Ayeuna langkung ti 20 milyar labél RFID sareng tag anu dilarapkeun sareng ngajaga 20% ningkatkeun global. Kalayan ratusan pangalaman dina RFID R&D, HUAYUAN parantos akumulasi pangaweruh anu seueur, terang-kumaha sareng pangertian anu jero. Kami ngagaduhan ngembangkeun serial pikeun industri anu beda-beda sareng desain RFID paten kami pikeun nyugemakeun pamundut bisnis anu béda.

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami