Cina Custom Printed PVC RFID Runtah Tag pikeun pabrik Runtah sareng pabrik | HuaYuan

Custom dicitak PVC RFID Runtah Tag pikeun Manajemén Limbah

Seueur kota di sakumna dunya parantos nyobian masang tag sampah RFID dina kaléng sampah pikeun ngabantosan pamaréntahan ngokolakeun runtah rumah tangga saatosna. Di Inggris, tag sampah RFID digunakeun pikeun ngarekam beurat bahan-bahan anu tiasa diperbaharui sareng runtah rumah tangga. Sareng dumasar kana ieu, pahala dikaluarkeun pikeun ngadorong warga nyusun runtah sareng ngadukung daur ulang bahan bakar.


Jinis Produk

Produk Tag

Plastic RFID trash tag enables the effective automation of waste management systems and waste tracking, thereby changing our perception of the recycling and waste disposal industry. Generally, LF and UHF are used in RFID waste management. Compared with LF plastic RFID tag for waste, UHF RFID trashing tag allows workers to obtain the data faster and easier. 

Plastic RFID trash tag widely used in Europe, because of the waste management policy produced by the government. Three garbage charge methods for optional. Pack household garbage in the garbage bags offered by the government. Charge calculated by garbage bags’ quantity; Trash bin’s cover opened by scan the RFID trash tag. Charge by garbage’s weight; And adhesive an RFID trashing tag on the garbage bags, the government will recycle these RFID tags for waste management.

PVC RFID tong sampah fitur konci:

Struktur tahan sareng épéktip

Pamasangan gampang: Ku napel sareng screw

Diménsi ngaropéa: Fleksibel pikeun nyetél kapang khusus

Percetakan logo ngaropéa, percetakan nomer pribadi / encoding sayogi.

Spésifikasi Tag Sampah PVC RFID: 

Bahan: Laminated bodas PVC

Ukuran: 65mm x 25mm (LF / HF / UHF); 100mm x 25mm (LF / HF / UHF / Dual) atanapi ngaropéa

Ketebalan: 1mm ~ 1.5mm

Hole Diameter: 3.5mm

Kelas IP: IP67

Baca Jarak: 5-10cm (125KHz); 1-5cm (13.56MHz); 2m-3m (860-960MHz)

Suhu Operasi: -25 ~ + 60 ° C

HUAYUAN nawiskeun jutaan tag RFID plastik pikeun manajemén runtah ka pasar Korea sareng Éropa. 

Ningali patarosan anjeun tina kotak sampah RFID palastik.


  • Sateuacanna:
  • Salajengna:

  • Send your message to us:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Send your message to us:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami